Home Forums Arnold WordPress Theme Page Links added into text using 'link' button, links not redirecting

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #20334
    ashpoleagency
    Participant
    Purchased
    Supported

    Hi there,

    I’ve added some links to content pages and posts into my content (to open in a new window), and though the text appears to be activated and ready to click (the colour changes on hover), when I click on the linked text, nothing happens and I am not redirected to the link page. I am still on a staging site and am not live yet.

    Can you please help with this? This recurs across the site where I’ve used the link button to add a link within a text box. It occurs when I’ve used the page or post selector tool (selecting a content page to redirect to within the site) after clicking to add a link.

    Thanks so much.

    #20343
    SeaTheme
    Keymaster
    Purchased

    Hi,

    Sure, I can help you. But I need to check the issued webpage.
    Or could you paste some screenshots, I need to know how(and where) do you add the link.
    Thanks!

    Regards!

    SeaTheme – SeaTheme.netTwitterFacebook

    #20374
    ashpoleagency
    Participant
    Purchased
    Supported
    This reply has been marked as private.
    #20379
    SeaTheme
    Keymaster
    Purchased
    This reply has been marked as private.
    #20383
    SeaTheme
    Keymaster
    Purchased

    Please don’t add HTML tag into <a></a>, move the <em></em> out the <a></a>:
    https://www.dropbox.com/s/1ufuu8v28vof69m/qq20200121-125419.jpg?dl=0

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Join Newsletter(FREE)

Subscribe to our newsletter to receive news & updates. We promise to not spam you, super promise!